Skal din næste rejse gå til Tyrkiet?

Selvom foråret så småt er begyndt at nærme sig, men ikke desto mindre er det danske klima stadig ikke det varmeste. Derfor sidder mange stadig og drømmer sig væk til sydens varme og overvejer, hvor den næste rejse mon skal gå hen. Rejser til Tyrkiet har i mange år været en sikker vinder for danskerne, da det er en feriedestination, der kan tilfredsstille de flestes behov.

Oplev Tyrkiet

Tyrkiet befinder sig i grænselandet mellem Europa og Asien, hvortil det altså ligger langt væk fra Danmark geografisk. Men derudover har Tyrkiet en kultur og natur, der er ganske enestående. Tyrkiet kan både byde på smukke strande, enorme bjerge, fantastisk mad og spænende historie. Så oplev Tyrkiet på din næste ferie. Du vil ikke blive skuffet, når det kommer til oplevelser.

Prisklasse

Rejser til Tyrkiet ligger uden tvivl i den lavere ende af prisklasserne. Dette er der mange grunde til, men blandt andet Tyrkiets ustabile økonomi og valuta er med til at holde priserne i bund. Det er derfor muligt at komme meget langt for meget få penge, når man rejser i Tyrkiet. Om man så er til charterferier med all inclusive eller måske bare ønsker at leje en lejlighed eller et hus, så er mulighederne mange.

Godt at vide

Langt de fleste rejsedestinationer har en række ting, der er gode at vide på forhånd. Rejser til Tyrkiet er ingen undtagelse for dette. Lønnen i Tyrkiet er generelt ganske lav, hvortil drikkepenge har stor betydning for mange tyrkeres økonomi. Ved at give gode drikkepenge kan man både gøre en person meget glad, men man vil også hurtigt kunne få en række fordele. Derudover er det usædvanligt billigt at køre med taxa, hvortil dette altså er den fortrukne transport for turister. Og sidst, men ikke mindst, så er drinksene ekstremt stærke – så vent lidt med at bestille dobbeltshots.