Stort udvalg i stålplader til facade

Hos Profilmetal A/S i Slagelse finder du, de stålplader du skal bruge til at beklæde facaden med. Det gælder uanset om du skal bruge stålplader til en facade ved dit hus, sommerhus eller din erhvervsejendom – eller du skal bruge trapezplader til dit renoverings- eller byggeprojekt. Deres stålplader til facade er ligesom deres andre stålprodukter produceret af holdbart og slidstærkt stål på deres egen fabrik.

Hvorfor vælge stålplader til facaden?

Stålplader er et holdbart og slidstærkt materiale, der kan anvendes til en lang række formål, når det kommer til beklædning af facader. Deres stålplader kan monteres lodret, vandret eller diagonalt for at give præcis det udtryk, du ønsker på facaden. Dertil kommer, at deres stålplader til facade kan leveres i hele 15 forskellige farver og nuancer, så du kan finde præcis de plader, der passer til din bolig, sommerhuset eller værkstedet. Deres plader laves i standardmål fra 2 til 5 meter, men har du brug for længere facadeplader, kan de specialfremstille plader med en længde på op til 10 meter.

Alsidige og anvendelige stålplader

Stålplader til facade er ikke bare en enkelt ting, det er mange ting. Det rette valg af stålplade kommer helt an på, hvor pladerne skal anvendes, og hvilket udtryk du ønsker, at pladerne skal have. Helt overordnet inddeler de deres stålplader i fire kategorier:

§ Trapezplader

§ Sinusplader

§ Plane plader

§ Easy-Plank plader

Deres trapezplader er især populære, når der skal laves facadebeklædning på carporte, skure og tilbygninger. Vil du i stedet have lodrette plader, der skaber en mere unik facade, anbefaler vi, at du fx bruger deres fleksible sinusplader. Går du efter et moderne og stringent look kan deres plane plader bruges som vægbeklædning – eller som et alternativ til whiteboards og tavler indendørs i din virksomhed. Easy-Plank pladerne er en hybrid, de har udviklet, så den minder om en traditionel klinkbeklædning. Easy-Plank kan du bruge både på facaden og som hegn. Ved at bruge Easy-Plank til hegn, får du et hegn, der er nemt at sætte op, et hegn der ikke skal males og er så godt som vedligeholdelsesfrit.

Bestil stålplader på mål

Du kan bestille stålplader til facade efter de mål, du skal bruge. Det gør, at du altid kan få plader, der passer, og et godt resultat med en pæn og flot finish. Eller du kan vælge plader i standardmål. Uanset så finder du de stålplader til facaden, som du har brug for hos Profilmetal A/S.