Stuen du kan lide at være i

Nogle gange er det utroligt, hvor hurtigt stuen kan gå fra at være pæn og ryddelig, til at ligne en sprunget bombe. Lige pludselig ligger der snacks, puder, tæpper, legetøj og vasketøj over det hele. Helt uden, at du har gjort noget, er stuen er blevet forvandlet til en rodebutik. Måske bliver du i tvivl om, hvorvidt du overhovedet har en sofa til dagligstuen – fordi den er forsvundet i alt rodet. Så er det nok ved at være på tide, at du prioriterer din stue lidt højere. Og her får du et par gode tips og tricks til, hvordan din stue bliver dejligt at være i.

Gem rodet væk

Stuen er lavet til at opholde sig i, så du skal selvfølgelig ikke lave et adgangsforbud for de små rodehoveder i familien. I stedet kan du købe dig en god reol eller en sofa med opbevaring nedenunder, hvori du nemt kan gemme nogle af alle puderne, tæpperne og børnenes legetøj væk i. Så kan du hurtigt rydde op og få stuen til at se pæn ud – og sofaen kommer til syne igen, så du kan smide dig i den og slappe af med en rigtig god film.

Dit dejlige samlingssted

Ikke nok med, at det er dejligt, når stuen ser pæn og ordentlig ud, så er det også med en ny sofa i dagligstuen en hel del lettere at motivere dig selv og resten af flokken til at holde stuen pæn og ren. Selvfølgelig skal dit hjem ikke blive lige så klinisk rent som fru Varnæs’ i Matador, men dejligt rent og ryddeligt indbyder altså til lidt mere hygge end krummer mellem puderne og fedtede fingre på fjernsynsskærmen. Så måske er det på tide, at du får givet stuen en ordentlig omgang og gjort den dejlig for alle i hele familien at være i?