Styrk fællesskabet på arbejdspladsen med en velsmagende frokostordning

På arbejdspladsen forventes det af os, at vi møder op med en god energi og et højt humør. Der er naturligvis dage, hvor det ikke altid kan være sådan, men der kan findes en måde at sikre dette i højere grad. Frokostpausen er et vigtigt tidspunkt på arbejdsdagen, da I her på tværs af medarbejdere får tid til at tanke op på energi samt samles til en sludder om alt, hvad der rører sig. Med en frokostordning får I samlet jeres medarbejdere i virksomheden til et sundt og afbalanceret måltid. 

For mange af os er det på arbejdspladsen, vi tilbringer de fleste af vores vågne timer. For at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, er det også vigtigt, at vi har nok energi til at styrke det. Det er her, hvor frokostpausen bliver omdrejningspunktet. Med en frokostordning sparer I både tid og kræfter på at smøre madpakke om morgenen og får samtidigt understøttet jeres samvær i højere grad.

Hvilke frokostordninger kan I vælge imellem?

Når det ringer ind til frokostpause, er det rart at kunne tilbyde sine medarbejdere det bedste. En frokostordning til virksomheder tilbydes hos Frokost+, der siden 2009 har leveret lækre og velsmagende frokostordninger i Aarhus og omegn. Hos Frokost+ bliver der kræset for råvarerne, der altid er friske og bestående af sæsonens aktuelle udvalg. Dine medarbejdere kommer bestemt heller ikke hjem med tomme og kedelige maver efter et møde med en bred smagspalette. Deres frokostordning til virksomheder består nemlig af alt fra traditionelle danske retter til mere eksotiske og spændende retter, såsom en thai-inspireret omelet med chili og kylling. Du kan vælge imellem tre foreslåede menusammensætninger: Menuforslag A, menuforslag B eller menuforslag C. En frokostordning består typisk af:

  • En varm ret med diverse tilbehør
  • En suppe eller koldskål (når det er varmt)
  • En kold ret/tapas/forret
  • En sund ret/råkost/rig salat
  • Salatbar m. toppings
  • Slagterpålæg og fiskepålæg til smør-selv-brød
  • Hjemmebagt brød
  • Lidt fredagssødt

Gå på opdagelse i en frokostordning i Aarhus og omegn, og sammensæt efter jeres præferencer.

Hvilke fordele er der ved at vælge en frokostordning?

Der er mange fordele ved at vælge en frokostordning i Aarhus til jeres virksomhed. Frokost catering er især smart, fordi I sparer tid på at skulle lave den hjemmesmurte madpakke om morgenen, eller at skulle rende ud efter frokosten og dermed spilde unødige minutter. Der er også en stor økonomisk fordel ved at satse på en frokostordning. Den forudsigelige omkostning ved en fast ordning afholder jer fra at skulle bruge penge på en frokost til overpris udefra. Desuden er det med til at styrke jeres sammenhold og skabe en generel positiv stemning.