Tag hele familien med til Silkeborg

Silkeborg er en hyggelig by, der er fyldt med gode oplevelser for hele familien. Lige fra museer til skøn natur, så er der gode muligheder for at få noget ud af en familietur. Her får du inspiration til, hvordan du kan planlægge din tur.

Oplev naturen omkring Silkeborg

En af de helt store oplevelser i Silkeborg er den smukke natur. Der er nemlig mange områder omkring byen, som er perfekte til at tage på en familietur. Tag f.eks. en tur ud til en af de mange søer omkring Silkeborg, som er ideel til en dag med afslapning og leg. Du kan også tage en tur til de mange dejlige skove i området, hvor der er gode muligheder for at få en god gåtur eller opleve dyrelivet. På Silkeborgs hjemmeside kan du finde inspiration til hvilke skove og søer, du kan besøge.

Oplev kulturlivet i Silkeborg

Der er også rig mulighed for at opleve noget spændende kultur, når I er i Silkeborg. Tag f.eks. en tur til et af de små museer, som giver et unikt indblik i historien og kulturen omkring byen. En anden mulighed er at opleve det kreative miljø, der findes i Silkeborg. Tag på en tur til de mange gallerier i byen. Eller deltag i Regatta Silkeborg, som er en fest, der har mere end 100 år på bagen og op mod 350.000 besøgende.

Gå en tur i byen

En anden god mulighed for at få noget ud af sin tur til Silkeborg er at gå en tur i byen og se, hvad der er at se. De mange butikker og små hyggelige caféer giver et godt indtryk af, hvad Silkeborg har at byde på. Man kan også gå en tur langs kanalen, som binder byen sammen, og se de mange små både, der sejler forbi.