Tre tips til organisering på hjemmekontoret

Flere og flere får mere og mere arbejde hjemmefra. Det betyder også at mange af os så småt begynder at indrette bestemte steder og rum i hjemmet der fungerer som hjemmearbejdsplads. Nogle gange kan hjemmekontoret hurtigt komme til at virke uorganiseret, men heldigvis findes der enkle ting, som du kan gøre, for at få mere organisering på hjemmekontoret. Læs med her for at få inspiration til hvad du kan gøre, for at få mere gavn af en overskuelig arbejdsstation.

Sæt tingene i system

Rigtig mange mennesker har alt fra mapper, til hylder, til små og store bokse der står over alt på hjemmekontoret. Hvis de ikke står i system eller har tydlige beskrivelser på sig, så kan de godt være lidt svære at finde rundt i og mindre hurtigt at tilgå lige præcis det du leder efter. Et eksempel på ting der hjælper med at sætte dine redskaber i system er stickers. Med stickers, kan du nemt organisere dine ting med navne eller ikoner, som hjælper dig med at finde ting hurtigere.

Hav styr på hylderne

Hvis du mangler plads på hjemmearbejdspladsen, kan det måske være en ide at få lavet nogle hylder på væggen som kan opbevare de ting du ellers ikke kan finde plads til. Når hylderne hænger på væggen, udnytter du også pladsen på væggen og frigør gulvplads, som kan bruges til noget andet end blot give mere luft omkring dig.

Måske en mindre detalje, men en vigtig en

Flyder det rundt med blyanter og kuglepenne på dit skrivebord? Bliver dine skriveredskaber altid væk fra dig, når du allermest har brug for det? Hvis du kan nikke ja, så er det en rigtig god ide at anskaffe dig en simpel kuglepensholder, som kan holde styr på dine skriveredskaber, så du altid har en pen klar når du har brug for den.