Vær forberedt, når der er udsalg på børnetøj

Det kan for nogle føles en smule ærgerligt indimellem, når der bruges penge på tøj eller andet til børnene, som de alligevel er vokset ud af næste år. Selvfølgelig skal de have, hvad de har brug for, men det er måske ikke designertøj, man køber, når det kun kan bruges én sæson.

En kort frist

Børn er ikke på samme måde som voksne bevidste om, at de vokser, og at det af den grund kan være lidt dumt at bruge en rimelig stor sum penge på tøj eller fodtøj, som de enten ikke bryder sig om eller ikke kan passe året efter. Derfor er det som forælder praktisk for dig at være på vagt over for, hvornår der er udsalg børnetøj. Udsalg af børnetøj er nemlig lig med, at tøjet koster færre penge, selvom kvaliteten ikke er blevet lavere. Det er jo de præcis samme varer, som kostede flere penge dagen før. Udsalg varer dog sjældent længe ad gangen, så det er med at være beredt med kreditkortet, når de er der. Det er desuden en god idé at købe en del tøj, når udsalget endelig er der. Tiden til at være nærig er der, når der ikke er udsalg.

Vær blødsøden engang imellem

Du skal dog også huske på, hvordan det var som barn, når ens forældre ikke ville bruge mange penge på de sandaler, man ellers virkelig drømte om at have. Det kunne være svært at forstå, fordi man ikke selv vidste meget om, hvordan penge egentlig fungerer. Derfor kan du i sådanne fremtidige tilfælde for at imødekomme dit barn ved at forklare dem, hvorfor du ikke vil bruge penge på dem i dag, eller for en sjælden gangs skyld give dig og købe sandalerne eller noget andet til dit barn. Taknemmeligheden vil betyde mere end de penge, genstanden kostede.