Vil du gerne sørge for, at dig og din kæreste får flere oplevelser sammen?

Det kan være, at du har sat dig for, at dig og din kæreste skal lave mange flere ting sammen end I har gjort på det sidste. Der kan være mange grunde til, at I ikke lige har haft meget tid til hinanden, og det kan være, fordi arbejdet har været presset, og så er det bare ikke altid, at man lige kan overskue at kigge en ekstra gang til den anden, når man selv føler sig meget presset. Det er helt normalt, og det er heller ikke noget, som nogle af jer skal have dårlig samvittighed over. Det du kan gøre for jer nu, er at du går i gang med at planlægge nogle hyggelige ting, som I kan lave sammen, og vi kommer med et par råd her.

Overrask med et lækkert måltid

Det vil helt sikkert glæde hende, hvis du en aften sørger for at lave hjemme date night uden, at du har sagt det til hende, men at du overrasker hende på den måde. Det kan være, at du bare siger til hende, om i ikke skal lave noget mad sammen efter arbejde, så hun regner med, at I har en aftale. Når hun så er kommet hjem, så kan hun se, at der er mad, og at du har sørget for det hele – køb amarone vin, der også lige passer til sådan en aften.

Et lille weekends-eventyr

Det kan også være, at i trænger til at komme lidt fra hverdagen, og det gør vi alle sammen en gang imellem. Det kan være en stor overraskelse for hende og også en stor glæde, hvis du bare selv booker det hele og bare sætter af i kalenderen, at i skal noget denne weekend. Her kan i bare hygge jer og fokusere på at være jer to.